Ředitel Sazky Hušák je v New Yorku, asi na nákupech

25.11.2009 18:55

Aleš Hušák se omluvil z účasti na celostátních poradách předsedů svazů a představitelů regionálních sdružení Českého svazu tělesné výchovy, které začalo včera a končí dnes. “Dovolte mi, abych se omluvil z účasti na poradách regionů a svazů. Dopředu s nimi vždy počítám, tentokrát ale došlo k tomu, že se v uvedených dnech zúčastňuji finančních jednání v zahraničí, na kterých je moje přítomnost nezbytná,” vzkázal Hušák sportovním funkcionářům. Jde vlastně o jeho nadřízené, neboť ČSTV je s 68 procenty dominantním akcionářem Sazky.

Dvaapadesátiletý předseda představenstva a generální ředitel Sazky pobývá v New Yorku. Co tam ve skutečnosti dělá, ale není zcela zřejmé. Podle informací motejlek.com neexistuje ve Spojených státech instituce či investor, kteří by Sazce půjčili peníze. Loterijní společnost je přitom velmi akutně potřebuje.

Pokud se Hušákovi nakonec podaří ve Spojených státech peníze pro Sazku opatřit, bude to po dlouhé době zřetelný důkaz o jeho zdatnosti a vyjednávacích kvalitách.
-mot-

Zpět